Yaso_ Kayra_68_aksaray Diyet yapamıyorum o enerji gelmiyor hiç ya 68 kiloyum 80 den düştüm öyle kaldım😅
birzamanlarcukurova aleynanaz bacım ekmeğin arasına mutfağı koy ye nasıl kilo alamıyorsunuz ya hayret ediyorum 😅ben bir öğün kaçırsam 2 kilo olarak dönüyor 😭
lprsln Kayra_68_aksaray Çok iyi maşallah. Benim de 2. günüm 😍 81 ile başladım 80.1 im şuan. Hedef 70.
H12345 Kayra_68_aksaray merhaba Kayra_68_aksaray merhaba dıyet dışında spor Leslie vs yaptınız mı yoksa sadece dıyet mı ?
aleynanaz Kayra_68_aksaray aslında kendimizi olduğumuz gibi sevmemiz gerek ama işte kimse halinden memnun değil maalesef
Kayra_68_aksaray aleynanaz malesef canım memnun değiliz aslında zayıflasak ta memnun değiliz tatmin olmuyoruz hiç
Kayra_68_aksaray lprsln çok sık tartıya çıkma canım haftada tartil daha heycanlı oluyor günlük gram oynadığı zaman bazen yansımıyor tartıya motivasyon düşüyor
aleynanaz birzamanlarcukurova inanın vermek kadar almakta çok zor hatta almak daha zor iştahsızlık kadar kötü bir durum yok
lprsln Kayra_68_aksaray evet ilk hafta cabuk gidiyor her gün düşüyor kilo motive oluyorum da sonra duruyor genelde moral bozucu oluyor. Haftalık çıkarım o zaman.
Kayra_68_aksaray H12345 leslie ve growwithjo yapıyorum 45 dakika günlük yapmasamda haftada 3 4 gün yapıyorum
Kayra_68_aksaray aleynanaz evet biliyorum almanın da zor olduğunu eşim almak istiyor alamıyor ama eşim hasitliginden kuruyor galiba 🤣🤣