Pamukhanim_ aselkussum bence de herşeyleri aynı ya kızların bende kahve içiyorum gitsem uyusam mı diyorum ama öylede vakit geçmiyor ya
aselkussum Pamukhanim_ ay benimki uyandı az önce geri uykuya donderdim yani sanirim inşallah kolumun altında mikirdaniyo çayımı icseydim bari 😅
gg3848 Pamukhanim_ eğer benim kızım uyku saatinden erken uyursa yarım saat uyuyup uyanır ve geç saate kadar oturur ne yazık ki🤦🏼♀️ umarım sizin öyle olmaz
Pamukhanim_ GirayinAslisi ya bizim normalde çok bozuk değil uyku düzenimiz ama bugün dayanamadı hergün zaten sabah 5-6 ayaktayız
Pamukhanim_ Sunismyson bizde uyandığı zaman asla yataktan almam ışık açmam yarım saat te uyur uyanırsa gece normalde sadece 1-2 kere emmeye kalkar uyur
Sunismyson Pamukhanim_ Ne kadarlık bilmiyorum ama yaşını geçtiyse eğer hatta öncesinden de olabilir gece emmesini kesmek uyku kalitesini arttırır.
Pamukhanim_ aselkussum 😅 tüh umarım geri döner uykuya benim kide yatakta 4 dönüyor inşallah uyanmaz 🙏
50krsvertirreekk usenmedimyaptimbirvelet ya emzirmeyi kesicem de gece nasıl uykuya döndürücem suyu neyle vereyim mesela çok cahilim bu konuda desteğe ihtiyacım var 😢
Pamukhanim_ 50krsvertirreekk ben suluğu ile deniyorum ama her uyanmada işe yaramıyor şuan da 15 gündür yapıyorum
usenmedimyaptimbirvelet 50krsvertirreekk sulukla veriyorum, sonra hemen ayağıma alıp hızlı hızlı sallayıp geri uykuya döndürüyordum sonra geri yerine bırakıyordum