Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Kızlar kilo vermek istiyorum 72 den doğum öncesi kiloma 50 ye düşmek istiyorum spor yapılan ayriyeten ve emziriyorum sağlıklı beslenicem artık. Beni motive edin 😁 ve sütümü etkiler mi sizce
ozlemderindunya Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Ben de salı reformer’a başladım haftada 2 gün, emzirdiğim için de ona uygun bir liste hazırladı diyetisyenim. Fırsat buldukça da Leslie yapmaya çalışacağım. Bismillah dedik bakalım 🙂
birerkekbirkizannesii Valide-Ayse-Hafsa-Sultan sütüm hıc etkılenmedı 77 ıle kaldım doğumdan sonra suan 66 kg 11 kılo verdım öyle duzenlı de dıyet yapmadım ama eskı Kıyafetlerıme görmeye başlayınca motıve oluyorum ıdjdks Bıde 2 ay sonra kızımın ılk yaş günü beyaz elbise gıyıcem 9 kg vermem lazım yoksa gıyemem dkndjdjdjs Motıvem bu
sedanynn Bende 72 kiloyum önceden sizin gibi 50 kiloydum hamileliğimde çok kilo aldım , şu an 72 de takılı kaldım asla kendime engel olamiyorum zaten çocukniş güç derken düzenli de beslenemiyorum nasıl gidecek bu kilolar
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan sedanynn ay bende aynı senin gibiyim telefona uygulama indirdim valla sporla ve ünlü yiyecekleri yağlıları azaltarak ilerlemeyi düşünüyorum
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan ozlemderindunya ay ben de bugün karar verdim artık ya ama verdiğin kadar yiyorum nedense
zeynep0709 Cuma diyetisyene gideceğim bende ama benim fazlasıyla fazla 😒 daha önce de gitmiştim listeye uyarsan sütünü etkilemez demişti
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan zeynep0709 dimi ben yemekten komple kesilmeyi düşünmüyorum zaten olmamalı öyle de bence sporla belki düzelir
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan birerkekbirkizannesii ayy ben de vermek istiyorum artık instagram kızları görünce bekarlığım geliyor aklıma