organikirmik tuba5555 10 aylık hala yapmıyorum eğer o oyun oynarken bi yerleri temizleyebilirsem temizliyorum yoksa gece uyuyunca bazen bakıyorum bazen bakmıyorum
mamacitaa_ tuba5555 o zamanlar en zoruydu ya hiç uyumazdı benim bebeğim yenidogan zamanları kabus gibiydi:( Suan daha iyi tabi 19 aylik
3kedili2bebekli tuba5555 26 günlük bebekle ev işi yapmayı düşünmeniz çok saçma o bebek 26 günlük sizde 26 günlük lohusasiniz ben şöyle yaptım aylarca akşam eşim geldi o yaptı bitti bende bebeklerimle ilgilendim
tuba5555 3kedili2bebekli kayınvaldem eskiden hem ev işi yapıyoduk hem çocuk bakıoduk hem yemek hem misafir agırlıoduk falan muhabbeti yaptı geçen gıcık oldum da merak ettim bende mi bi sıkıntı var diye
Pamukhanim_ tuba5555 1 yaşinda ve sabahtan beri bir bulaşık makinesini boşaltamadım ve tezgah bulaşık dolu ben hastayım o durmuyor bazen böyle oluyor akşam canım isterse o uyuyunca yapıyorum yoksa sabah keyfi varsa topluyorum çocuklu ev sonuçta
esraalic tuba5555 16 aylık uyanıkken yapıyorum genelde uyuyunca hemen uyanıyor ses yapınca bende o uyanıkken halletmeye çalışıyorum.
3kedili2bebekli tuba5555 kayinvalideniz kızına da aynı şeyi söyler mi acaba benim kaynanam da öyleymiş biri elimde biri karnimda dağdan odun çekiyordum siz benim cektiklerimi çekmeyin der gözü gibi bakar bize Allah razı olsun ne biçim kadın o ya
ozgebur1984 İlkokul 1.sınıfa giden oğlum ve 9 aylık ikinci oğlum var ev darma duman günlük işlerim bile yarım kalıyor şu saatte kalkıp yerleri sileceğim, bide kış temizliği var bunun 😂