Gecen hafta 1yasimiza girdik dogdugunda kolik oldugu icin malesef salllamaya alisti oglum sadece hamak besikte sallanarak uyuyoruz uyuyuncada sallamami istiyo sallamayi birakinca uyaniyo saat 10gibi aksam yatirip otomatik sallanan besigine aliyoruz ama sabaha kadar done done asla uyumuyo sabah 7gibi derin uykuya daliyo 9a kadar onla uyuyorum sonra kaldiriyorum buseferde uyumadigi icin uyanmak istemiyo. Gunduz tek uyku yaptirdim 9da uyandi 12de uyuttum 1de uyandi nezman uykusu gelicek diye beklrdim aksam 9 10 oldu esnemedi bile yine zorla 1saatte saallayarak uyuttum 2saat derin uyudu sonra yine done done sabahi ettik neyapacigimi sasirdim artik dogdugundan beri boyle doktorumuza sorduk tahlil falan yapildi hersey normal uykuyu sevmiyo dedi resmrn gece 2saat uykuyla ayakta duruyorum sagligim hic iyi degil surekli gozlerim kaarramaya basladi uykusuzluktan ogluma bakarken bayilip kalicam diye korkmaya basladim uyku egitimi alsam faydasi olurmu yada baska cozumu.olan varmi dogal yontemler falan