Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz ve sürekli ev içerisindesiniz bebeğinizle. Bilemiyorum ne derece yapabilirsiniz ama bir kaç önerim olabilir;
Öncelikle neden çocuğu televizyona bağlamaya çalışıyorsunuz ki? Bizim evimizde televizyon sadece akşam 9dan sonra açılır yani bebeğim uyuduktan sonra. Telefona zorunlu olmadıkça bakmam, evim darmadağınık gün içerisinde umrumda değil çünkü bebeğim dağıtıyor yeter ki o dağıtsın ☺️
Ulaşmaması gereken şeyleri kilit altında tutuyorum (Bebek kilitlerinin fiyatları çok uygun) görünürde ve kaldıramayacağınız şeyleri de üzerlerini kapatmayı deneyebilirsiniz. Bizim de örneğin anahtarlığımız ortada ve almak istiyor sürekli, boş bir ayakkabı kutusunu boyadım ve onunla kapatıyorum, görmüyor bile.
Uyuttuğumda iş yapmaya çalışmıyorum bende uyuyorum onunla çünkü başka türlü uykusuzluktan bebeğimle çatışmaya başlıyorum.
Temizliği&yemeği onunla birlikte yapıyorum. Zor oluyor bazen eksik kalıyor bazen tam olmuyor ama ona da aktivite oluyor, örneğin bugün taze fasülye yaptım ve fasülye ayıklarken önüne koydum o da kendince yardım etti bana :)
Her sabah ekmek almaya çıkarız en az yarım saat gezeriz kedileri köpekleri besleriz önceki günden kalan yemekle. Gün içinde yine 1 kere daha çıkarız ya parka gideriz ya mağaza gezmeye, gördüğümüz her şeyi anlatırım merakla dinler.
Yani aslında bence siz hayatınızı değiştirmeye başlamamışsınız, kendi hayatınıza bebeğinizi adapte etmeye çalışıyorsunuz ve bu sizi yoruyor. Ama bence öncelikle sizin hayatınızı değiştirip bebeğinize göre yaşamaya başlamanız lazım ki bu yükten kurtulabilesiniz.