alara2025 Kızlar ek gıda için evde kavanoza mama hazırlammnıyor ya armut elma vs onları kaç günde bitirmek gerekir birde 4.5 aylık şuan çok hevesli yemeye çnerşniz ne neler verebilirim diş çıkarıyor
[silindi] alara2025 bu dönemde önce tadımla başlayabilirsiniz. Bizim doktor üç altı dokuz kaşık olarak üç gün denet demişti beş ayda başlamıştık. Tadımlar bittiğinde kendi yaptığınız meyve kavanoz mamaları verebilirsiniz. İçine az irmik katıp yaparak. Zaten tadım bitmesi altı ayı bulur nerdeyse. Ben kavanoz yaparsam sıcak koyup kapatıyordum bir iki gün içinde veriyordum öğünlerde. Evde kalmadığımız zaman kavanozlayıp bi kaç gün veriyordum öyle yanımda bulunsun diye.
Rabiiul alara2025 3 gün kuralı ile ilerledikten sonra kavanoz mama yapabilirsiniz. 2 gün içinde de bitirmeniz gerekir az yaparsanız zaten artmıyor hemen bitiyor
myavocado alara2025 Ben bazen ikinci gün veriyorum, genelde günlük yapmaya çalışsam da ikinci gün verdiğim oluyor belli sebze ve meyveleri, ev yapımı yoğurdu 3-4 gün veriyorum. Üçüncü gün ne olursa olsun vermiyorum.