metehan2 Malesef defalarca denememe ragmen hep cok sert oluyor tatsizlar kendi yaptiklarim... hazir alayim diyorum sekersiz katkisiz bulamadim. Var mi tavsiyeniz?
17062019 metehan2 eczanelerde hunnap kecisutlu bebe biskuvisi var.icinde hurma pekmezi ve keciboynuzu tozu var.ondan alabilirsiniz.eczacim onerdi.kullaniyorum ben.
morsevenfilolog metehan2 Ben Instagramdaki Penelope Gurme sayfasından sipariş veriyorum. İsterseniz bir inceleyin. 🌸
MaviNil metehan2 Hipp in elmalısı olan da şeker yok 😊 güzel bir tarif bulup tutturana kadar gönül rahatlıgıyla tüketebilirsiniz
araskuzumm0918 metehan2 naturpy jokerde satılıyor,içeriği bir çoğuna rağmen temiz ,rahatlıkla kullanabilirsiniz,hoş bu da sert ama evde yaptıklarımdan dha iyi :)
Serene 17062019 Onun içeriği şeker deposu.Belki bilginiz yoktur diye yazıyorum.hurma pekmezi oranı da sadece % 1,9. Yani yok mu var mı belli değil.
Balarastos Kendim yapıyorum saklama kabında buzdolabında saklıyorum hatta özellikle biraz kıtır olmasına dikkat ediyorum ki ezilmesi daha kolay olsun sonra ıhlamurla veya normal sıcak suyla biraz yumuşayıp diğer gıdaları koyuyorum afiyetle yiyor☺️
Balarastos Sundayslience 8-9 ay için 1 yumurta sarısı 1 küçük muz(kullanmadan da oluyor)2 yemek kaşığı el yapımı yoğurt 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı tereyağı (oda ısısında beklesin ki yumuşasın)2 yemek kaşığı ruşeym(tercihen)1 yemek kaşığı pekmez 1 çay kaşığı tahin(tercihen)göz kararı ince çekilmiş ceviz az koyuyorum alabildiğince de tam buğday unu yoğurun. Daha sonra köfte yaptıgımız gibi ince bi şekilde şekillendirip pişirin. Buzdolabında saklama kabı içerisinde 1 aya yakın bozulmuyor☺️