Minigim38 Uykusuzhergeceeee çocukken söylerdik ya sisko patates yarım kilo domates 😅😅64 kiloyum bende vermek istiyorum
hepyerdeyizz Uykusuzhergeceeee Her kadın her haliyle güzeldir . Ama istediğin kıyafeti Direk alıp giyme işi sencede çekici değil mi
bianneo Uykusuzhergeceeee ben Pinterest e giriyorum oradaki kombinlere bakıyorum motive oluyorum bunları zayıflayınca giyeceğim diye baya işe yaradı 😂 biraz motivasyonum düşsün hemen Pinterest kombin pinleri 😂
binnur37 Uykusuzhergeceeee Aralardaaa leleee aralarda ben kalmışım aralardaaa … Kelin ilacı olsa başına sürer bacım şüşkoyum bende 🙄
Dondurmalikahve Uykusuzhergeceeee Ama sizde bizden çok zor bir şey istiyorsunuz 🫠🫠😄 sağlık için diyeyim ben 🙂
Aklimideliricem Uykusuzhergeceeee ay burda bi kere birisi kilo vermekle ilgili post açmıştı da birisi de boğazını tut o zaman felan yazmıştı baya sert bi şekilde. Sonra da sert yaparsam kendine gelir de kilo verir diye yazdım demişti nerde o kişi sana o lazım 😂😂😂😂
mamylatte eşim beni bazen gizliden çeker atar şaka aramızda dün beni koötukta çekmiş atmış ay bir canım sıkıldı bir canım sıkıldı çok şişkoyum diye ama sonra makarna yedim ekmekle bacım canımız açıyor da geçmesi sıkıntı geçmemesi lazım
Elifffko Asla veremıyodum, diyetısyene gittim haftalık cagırıyodu tartıya. Bir ayda 7 kılo verdim valla görenler noldu sana dedı cok fazlam yoktu. Bence para verıp diyetosyene gidin o para boşa gitmesın dıye çabalıyorsunuz😅
hazelvemeyra Elifffko 😂 aşırı mantıklı para verince tatlı oluyo bide birisine hesap veriyor olmak varya o biraz insanı tutuyo. 😃