kurabiyeee Kızlar bebeğim 6 aylık bu zamana kadar sleepy kullanıyordum ancak kalitesini bozdu sizce molfixe geçeyim mi pişik yapar mı bebeğimi bez değiştirmek #reklam
meeerve kurabiyeee 14 buçuk aylık doğduğundan beri molfix kullanıyoruz memnunum. Bebeğiniz hassassa etkilenebilir
canparem11 kurabiyeee ben oldum olası slepy beğenmiyorum aslında ama geçen aldım molfix bulamamıştım mesela tam dolmamasına rağmen aşırı şişiyor tamam incelik açısından iyi güzel ama kalıpları da çok dar tekrar molfix sipariş ettim. Daha pamuklu çocuğun cildi daha rahat ediyor sanki hışır hışır değil gibi bilemedim
momas kurabiyeee 3. Aydan beri molfix kullanıyoruz 1 kez bile taşma pişik yaşamadık. 14 aylık şimdi. Mavi paket alıyorum
kurabiyeee canparem11 bio natüralist serisi çok iyiydi mavi olan ama bozmuş kalitesini hiç memnun kalmadım bütün seriler aynı mı molfixte
kocatarafindanefret ben geceleri prima gündüzleri sleepy kullanıyordum fakat cırtlı bezi berbat şimdi gündüzleri molfix kilot bez kullanıyorum memnunum
momas kurabiyeee mavi var klasik beyaz gibi var premium sanırım bide sarı var ama o internette satılıyor
kocatarafindanefret kurabiyeee bebeğim 10 aylık ama zaten numaraları var kullanılır şimdiki aklım olsa yenidoğandan itibaren külot bez kullanırdım
princessmom_ kurabiyeee molfix kullanıyorum hiç pişik sorunu yaşamadım doğduğundan beri kullanıyoruz sızdırmada olmadı
tarana19 kurabiyeee kızım ilk doğduğunda ben de sleepy aldım, ama sızıntı yaptı. Sonra molfixe geçtik, molfix premium iyi, pişik sorunu olmadı. Bazen hafif kızarıklık olduğu zaman sudokrem kullanıyorum o da geçiyor.
hepyerdeyizz nerminisitan Prima hariç evet 😂😁Bende kullanıyorum hepsini denedim Prima hariç taşırdı biminki güzel ama son zamanlar koku yapiyir