busraysuff annişler bebeğim 3 ay 13 günlük biraz önce banyo yaptırdım poposu sırtı hep mosmor bu neden oluyor bilen var mı?
GirayinAslisi Dogdugunda yok muydu genelde doğuştan olur morgon lekesi denie oglumun poposunda da var bikac yerinde irili ufaklı leke.
busraysuff GirayinAslisi doğduğunda göremedim canım 1 hafta hastane de kaldı ben bunu 2 aydır görüyorum
Alazzz Zerr GirayinAslisi benim oğlumun poposunda da var. Sanki vurmuşuzda morarmış gibi sonradan geçiyor muymuş?
Zerr Doğum lekesi vardı bizde de 2 yaşa kadar olabilir dedi doktor normaldir gidince sağlık ocağına sor cnm
GirayinAslisi Alazzz büyüdükçe geçtiği söyleniyor benim oğlumunkide öyle ayrıca genelde esmer olacak bebisler de olurmuş oglusum şimdiden esmer
Alazzz GirayinAslisi benim oğlumda esmer 😊 inşallah geçer ya dayak yemiş gibi mosmor 😕 başlarda bişey aşerdim de yemedim elimi sürdüm sanıyordum 🙄
GirayinAslisi Alazzz aynen canım bizimkinin poposunda da var 3 4 tane irili ufaklı leke sağlıkları yerinde olsunda gerisi önemli değil artık 😊