esrapltkp Merhabalar lütfen yardımcı olun. Üç dört gündür ek gıdaya geçtik ve kabak ve havuç pütürlü bir şekilde verdim yemek istemiyor ve ağlıyor. Ama doktor bu şekilde yapmamı söyledi. Sizce ne yapmalıyım? Bir arkadaşım çorbadan başla dedi. Önerilere açığım
Poyrazmom0 esrapltkp ilk püre halinde deneseydiniz yani ben öyle yaptım çevremde kimi görsem onlarda öyleydi ilk püre sonra pütürlü
organikirmik esrapltkp yemek istememesi çok normal kaç aydır sadece anne sütü ve mama gibi bir besin alıyor haliyle öğürmesi ya da reddetmesi normal. Çatalla eziyorsunuzdur diye düşünüyorum zaten maksat ağzına değsin o bile yeter şu an
myangelson esrapltkp zaten tadımlık şuan doktor ne şekilde söylediyse öyle ilerleyin. Pütürlü başlamak en iyisi biz de öyle başladık ilk zamanlar oguruyordu fazla yemiyordu alışana kadar böyle gitti şimdi alıştı. Çorbaya pureyle başlarsanız ileriki zamanlarda pütürlü zorlayabilir.
esrapltkp Poyrazmom0 ya ikileme düştüm püre verirsen hep püre ister diyen de oldu pütürlü verdim ama çatalla ezdim yine yiyebileceği pütürlükte