binnur37 momofalya Tarhana çorbası Fırında tavuk kızartıcam patates soğan sarımsakta koyarım Bulgur pilavı Salata ayran
blueberryyy__ momofalya barbunya pilav cacık var bizde ama eşim yarın için mercimek çorbası fırın köfte ve püre istedi fikir olsun 🌸
momikaa momofalya Dün sarma sarmıştım oğlum hastalandı mercimek çorbası yaptım sabah et seviyor, çabuk toparlansın diye kavurma yapacağım yanına pilav yaparım bide
Hemdem__ momofalya Dünden Çeşme Nigar çorbası ve Sebzeli bulgur pilavı var yanına tavuk yemeği yapacağım 😋
mamacitaa_ newwmommy tavuklu yapıyom vallahi çok güzel oluyor yakınımda olsaydın gönderirdim bir tabak🥰
newwmommy momofalya dünden mercimek çorbam var yanına tavuklu patates yemeği bir de bulgur pilavı yaparım
newwmommy mamacitaa_ annem çok yapardı ben bilmiyorum yapmayı bazen canım çekiyor eşim tarafta bilmiyor insan her yaşta annesini arıyor anne oldum ama keşkek diyince bir tuhaf oldum 🥹 allah razı olsun canım benim yerime de ye ❤️
buketadenatalay momofalya bimden cafe de paris sos almıştım onunla bugün sebzeli bir tavuk sote yapacağım yanına pirinç pilavı önden de kerevizli mercimek çorbası yaparım birde salata 🤝🏻