Gul-42 Arkadaşlar oturma odam var küçük yani özellikle misafir gelince çok zorlanıyorum salona geceyım dedim salon esyalarım zaten spor günlük tarzında ahşap gri koyu gül kurusu sizce geçeyim mi
bianneo Gul-42 salon zaten büyük misafir gelince kullanılmıyor mu ben anlamadım soruyu misafir gelince geç tek olunca geçme ya da tek olunca da geç ev senin yani sen daha iyi bilirsin
Nikita Gul-42 ben oturma odam olduğu halde salonda yaşıyorum. Misafir yatıya gelirse orada yatırıyorum, çocuklar oynayacaksa falan oraya gönderiyorum. Gözümün önünde olmasını istemediğim her şeyi oraya koyuyorum. Bence daha konforlu
Gul-42 bianneo evet salon büyük oturma odam küçük yanı üç kişiyiz ama oğlumla oyun oynarkende zor oluyor alan dar oldugu için
Gul-42 Nikita bende sanırım salona gececegım evet uc tane kanepem var oturma odamda aslında mantıklı biri gelınce yatırmak ve cocukları oynasın diye oraya gondermek cocuk odasına gonderemıyorum cunku odayı talan edıyorlar malesef gelen cocuklar
Nikita Gul-42 aynen öyle. Odasında değerli oyuncaklarını tutup oturma odasında zarar görse de sorun olmayacak oyuncakları tutuyorum