cakethesel Bebeğim 4 ay 25 günlük.Şuanda mamayla besleniyor.Gün içerisinde sağım yapıyorum ama 10cc çıkıyor çıkmıyor.Bestlak damla ve solgarın bira mayasıydı galiba bu takviyeyi kullansam sizce artar mı? Bunları daha önce kullanıp sütünü arttıran oldu mu?
mrnrk cakethesel canim benim bebeğimde 4 ay 26 güllük sağim yapip da besliyorum 4 saate bir sağmada 150 ml çikiyor. . Süt artirmak istiyorsan saat başı sağmani öneriyorum benim ki o şekilde artti
Kartanesi26_ cakethesel bende sağarak besliyorum 7,5 aydır sütüm azalınca hemen motis içiyorum düzeliyor 3 saate bir sağıyorum
UykuPerisi_ cakethesel ben hiç sağmadım. Bolca tahin, dut kurusu, hırma ve bol bol bulgur. İnan bana bunları ye artacaktır :)
cakethesel mrnrk maşallah.daha önce azalmıştı yani saat başı sağınca arttı öyle mi? Gün içinde sağmayı unutuyorum bebeğim o kadar hareketli ki onunla ugrasmaktan… herhangi bir takviye kullandınız mı?
mrnrk cakethesel aynen canim meme reddi yaşağidimiz dönemde sütüm kesildi sonra saat başi sağim yaptim ve sütüm geldi önemli olan düzenli sağim yapmak bebeğin durmasa bile
agcabay benim bebeğim 4 ay 24 günlük sadece emerek besleniyor ve çok emen memeye yapışık bir bebek sütüm azalacak yetmeyecek diye korkuyordum azalıyor gibi oldu hemen yiyeceklerle ve içebildiğim kadar su içerek takviye yaptım ve sürekli sağım yaptım buzluğum doldu diyebilirim ek gıda döneminde kullanırım diye düşünüyorum en etkilisi su ve kuru dut kuru incir tarzı şeyler ile desteklemek ben çözümü bunlarda buldum düzenli sağımda zaman geçtikçe sağımdada miktar artıyor
alynylmz1 Bestlak damla ve solgarın vitamini gerçekten sütü artırıyor kesinlikle tavsiye ederim ilk hafta çok faydasını görmedim ama şuan 1 şişe bitmek üzere ciddi anlamda arttı ama tabi ki bu ikisi destek amaçlı bolca su için ve gece 2-5 arası sağım yapın gün içinde de yapabilirseniz sütünüz oldukça artar süt üretimi boşalt doldur mantığıyla işliyor ne kadar çok uyarı verirseniz o kadar süt üretmem lazım diyor
betulland Eti burçak, muz, keten tohumu, tahin, ceviz, kaju, fındık, hurma bunları süt ile blend yapınca sütün kalitesi artıyor. Miktar ve yağ oranı olarak da gözle görülür şekilde fark oluyor. Tavsiye ederim.