esralmilos Kızlar merhaba pazartesi itibari ilekm diyete başlıyorum eşlik etmek isteyen varsa diyetisyenimin uygulamamı istediği diyet programımı atabilirim güncel kilom 62. 12kilo fazlam var umarım verebilirim 😀
ayliz4555 esralmilos Bende başladım ama felaket 😂😂diyetsen liste yazdı tam tersini yiyorum tartı günüde kafadan rakam belirleyp yolluyorum ahwhwhw artk başlamam lazm kadını kandırmaktan bıktım 😂😂oda diyor oo güzel kilo verilmiş bu hafta 😂😂
esralmilos keremmasyaa2702 çocuğum 3yaşinda :) emzirmiyorum ama emzirirken de yapmıştım zaten fazlaca yiyerek veriyorum 😀
agcabay merhaba emziren anneler içinde uygunmu acaba diyet listeniz uygunsa bende eşlik etmek isterim
haricen esralmilos bende bir aydır diyetteyim ilk hafta kaçamaksız diyet yaptım sonra çok saldım sürekli kaçamak yaptım. Başlangıç kilom 61.2 güncel kilom ise 56.6 bundan sonra daha dikkat edeceğim. Diyet listeniz emziren anne diyetiyse bana da atabilir misiniz
esralmilos haricen emzirirken de yapmıştım sorun yaşamadım ara öğünler fazla yediklerim gayet iyi normalde o kadar yemiyorum 😀
esralmilos haricen paylaştım gönderi de umarım faydası olur. Başlayan olursa her hafta burada güncel kilolarımizi paylaşalım.