HavvaTuranKobal Merhabalar bebeğim 9 günlük ama emmiyor sagıp veriyorum mama kullanmal zorunda kalıyorum zor bir durum 38+5 doğdu ne yapabilirim öneriniz var mı ???
Damladerin HavvaTuranKobal neden emmiyor başka bir problemi olabilir mi? Ucun mu yok ayrıca yabancı alışması zaman da alabilir siz pes etmeyin emzirin yoksa süt kaçar mama maddi manevi iyi değil böyle bir fırsatın varken
NNeslihaNN HavvaTuranKobal benim bebegimde memede cıyak cıyak bagırıyordu erken dogdu sagıp sagıp verdim her defasında denedim pes etmedimmeme ucu aldım onla emiyordu bir hafta önce meme ucuyla emerken meme ucunu çıkardım normal verdim mememi ve emdi şu an emiyor çok üzülüyordum bende inşallah sizinkide emer biliyorum o psikolojiyi 🙂
NNeslihaNN HavvaTuranKobal canım benimde tam bir aylıkken emdi daha erken inşallah emer Rabbimin izniyle 🙂
HavvaTuranKobal Damladerin uc var emse emer ama sagdece bakıyor almıyor aglıo aglıo suan zaten emse sütüm yeterli olmaz cunku emmediği için kayıp ettim cok sutum vardı cok uzuluyorum ama elden bişi gelmiyor denemediğim yöntem kalmadı
HavvaTuranKobal NNeslihaNN kahroluyorum ve sagıyorum ama olmuyor sutum bitmel uzere sut su hurma herseyı denıyorum yeterki artsın die suan nir bibberom günlük cıkartamıyorum herseyı denedım meme ucunuda ama yok ev ecza deposu gibi herseyi aldım ama oylece bakıyor almıyor
GzdeDnerta HavvaTuranKobal HavvaTuranKobal almadığı zaman mama vermeyin sagıpta veremeyen bekliyin israrla mene verin alışacaktır Polat’a pişpişlayıp deneyin bn öyle yapıyorum bazen almıyor oğlum çok aglıyor
Gorursensoyle HavvaTuranKobal canm sakın pes etme sütünü sık ağzına tadını alsın çok aç kalınca kapar birde her yolu dwne
HavvaTuranKobal Gorursensoyle Herseyı denedım ama malesefff 13 gun hala tık yok sagıyorum ama 70 cc xor cıkıyor suan bir gunde
HavvaTuranKobal GzdeDnerta Katılıyor kendını yırtıyor mamadan gaz sancımkz duzensiz kaka durumumuz başladı gunde 70 cc verebiliyrlum suan yetmiyor elimden geleni yaptımm
HavvaTuranKobal [bilinmeyen] Canım benımki sarılık olmasın die cok bile. Hemsireleer yuzune ben kendımde degıldım vermıslee ve durum bu ama hakkımı helal etmıyorum cok uzuldum mamadan kaka duzeni bozuldu gaz sancıları basladı inanın ki piskolaji sıfır suan