AnnaKarenina_ Merhaba ter testi istediler bügün öglen 15.00 da randevu buldum cocuk hastaliklarında sabahtan banyo yapsa öglen randevuya gitse bir sorun olur mu? Banyo yaptır demişti de 1 gün once vs olması önemli mi?
Eymencvk AnnaKarenina_ testi nasıl istedi doktor mu siz mi söyledniz ya bende merak ediyorum oğlum doğduğundan beri su gibi terler özellikle uykularda yazında komple isilik dolaşır 😔
wewee AnnaKarenina_ neden bu teste tabii tuttular anlatır mısınız? Kızım 4.5 aylık su gibi terliyor başı ve ensesi. Havalar soğuğunca düzelir denildi düzelmedi. D vitamini eksikliği deniliyor oda yok. Napcamı şaşırdım
Eymencvk wewee bizide yıllardır doktorlar genetiktir şudur budur dedi biride kalkıp ter testi var demedi hanmefndi paylaşmamsa görmicem mesela bunay bende doktora sorucam yaptrcam oğluma en azından neden bukade terliyor öğrwnwyim
AnnaKarenina_ wewee Eymencvk Merhabalar bizim terlemesiyle alakakı bir durum değil. Sürekli öksürüğü hırıltısı nefes darlıgı vs olunca gögüs hastalıklari doktoru yönlendirdi ☺️
Eymencvk AnnaKarenina_ anladım bizdede çok terleme oldugu için bunu yaptrcam yinede klor seviyeleri ölçülüyormuş teşekkür ederim