HazelSeren Kızlar bizim bebek 7 aylık 69 cm 8500 kg sizde durumlar ne ? Ek gıda olarak ne veriyosunuz neler verilmeli ? Bizim ki hala emeklemiyor biraz hantal bu konuda oturabiliyor yüz üstü çok durmayı sevmiyor emeklemesi için neler yapabiliriz?
nunumm HazelSeren tam kaç ay kaç günlük bizimki 6 ay 15 günlük hala desteksiz otursmıyor oturmaya çalışıyor ama beceremşyor emekleme konusunda da emeklemiyor ama sürüne sürüne istediği yere gidebiliyor ne zaman oturdu sizin ki
user92642835096 HazelSeren kızım 6 ay 24 günlük tam 6 aylıkken 8300 kilosu boy 68 cm idi şuan bilmiyorum. Ek gıda olarak yumurta sebze meyve yoğurt tarhana falan veriyorum zaten hala ana öğün anne sütü veya mama sadece tadım olarak yiyor. Bizimkide emeklemiyor döne döne gidiyor istediği yere 😂 Yavaş yavaş desteksiz oturmaya çalışıyor çok uzun süreli değil ama oturuyor sonra yıkılıp kalıyor her bebek çok farklı oluyor gerçekten bizimki de yüzüstü sevmiyor hemen döndürüyor kendisini
babyandmom_ HazelSeren 7 aylık 9200 kg 68 cm desteksiz oturma emekleme var. Ama babıldama yok. Pu diyor, bağırıyor falan bu durum da beni rahatsız etti açıkçası 😏 yani babıldama bu mu ki
ozgmom HazelSeren 7 aylık kızım desteksiz oturabiliyor ama yüzüstü yatınca çok ağlıyor sadece dönebiliyor onun dışında emekleme sürünme vs yok
mrvalknn ozgmom 7.5 aylık kızımda aynı şekilde 6.aydan beri desteksiz oturuyoe dönüyor ama emekleme isteği hiç yok yüz üstü koyduğum gibi huzursuzlanmaya başlıyor🤣
ozgmom mrvalknn aynı aynı asla yüzüstü tutamıyorum. Doktorumuz emeklemesi şart değil direkt yürüyedebilir dedi ayaklarını basıyor ama adım vs de yok bakalım ne olacak🤭🌸