PapatyaMom_ Aylizsu benimde başıma geldi evet çok kötü bir duygu malesef kürtaj olman lazım kesenin alınması lazım çok geçmiş olsun
[silindi] Aylizsu 6 hafta erken genelde 7-8’e kadar bekliyorlar. Bende 6. Haftada gittiğimde keseyi boş gördüler 2 gebeliğimde de sonra 8. Haftada gittim bebeği gördüler ama kalp atışı alınamadı. Biraz daha bekleyin tekrar gidin
Fatmagkk Benimde öyle olmuştu 8 haftadan sonra tam gözüküyor beni de çok korkuttu hemen kürtaj yapalım dedi kabul etmedim. 10.haftaya kadar bekleyin mutlaka. Bir de alttan ultrasonda daha iyi gözüküyor. Yavrum şuan 3 yaşında 🙂
Aylizsu Fatmagkk alttan baktı daha önce dış gebelik dediler Altan baktı dedi iç gebelik kese gözüküyor bugün gittim kalp atışı için boş gözüktü
Aylizsu [silindi] aynen öyle yapacam kızımda 5 haftalıkken gördüler 6 haftalıkken kalp atışını dinlemiştim 🥹
forumgurmesi Benim ilk gebeliğimde de görülmemişti o haftada. Kese düzenli büyüyordu fakat bebek hiç görünmedi. 8 haftalıkken kürtaj oldum. Umarım sizinki geçte olsa görünür.😊
mervemira1602 Bende ilk gittiğimde 6 haftalıktı, kese var ama içi boş demişti doktor, 7.hafta gittiğimde oradaydı fındığım. Şu an 8 aylık. Biraz daha bekleyin bencede..
Umaysmom78 Aylizsu kızımda 6 haftalıkta sadece kese göründü dr haftaya tekrar gel demişti gittiğimde kalp atışını duyduk biraz erken kalp atışı için korkmayın