svll1 Hafta atak belirtisi nedir ve ne yapmak lazım kızlar bu cocuklar kaç aydan sonra düzene giriyor biraz da olsa
dmk34 svll1 bence atak falan takip etmemek en iyisi. Her yerde 4.ay atağı diyip diyip korkuttular. Korka korka bekledim. Hiç de öyle korktuğum gibi olmadı. Evet bebeğimin uykuları kötü ama bu kadar ve bu zaten aylardır böyle😅 bebektir deyip rutine devam etmek lazım.
Hafsas momas bzmde aynı 15ayliga girdik hala aynı 2dk yernde durmuyor. Sürekli bı ağlama gerçi benm oğlan doğduğundan beri böyle
momas Hafsas bugün var ya yemek yaparken 1 saat aralıksız bağırdı beni itiyor tezgahtan uzaklaştırmaya çalışıyor asla susmadı cinnet geçirdim artık onu duymamazlıktan geldim yoksa yemek yapamayacaktım işim bitti koltuğa oturdum yanıma geldi güldü ve sustu anlamadım aklımla oynuyor bu çocuk
Hafsas momas yemek yapma demek istiyor benmkide sürekli kucağına al diye ağlıyor mama sandalyesine koyunca bunu diyor suyunu istiyor veriyorum pat yere atıyor bu seferde.asaya indirsem talan ediyor dolapları tam cildirmalik
momas Hafsas evet ona da oturmak istemiyor ne versem atıyor işin sonunda bi bakıyorum sandalyede ayağa kalkmış…
ulsy123 Ay lütfen atakları takip edip günlerinizi zehir etmeyin ben yaptım pişmanım. Bebek bunlar muhakkak huzursuzluğu keyifsizliği mızmızlıgı olacak anlık ihtiyaçlarını gidermeye bakın yeter. İlla belirti aramayın o sayfaları takip edip