pimpiriklianne43 arkadaşlar bugün ocean microfer demir damlası aldık yaklaşık 5 aydır kullanıyoruz ilk defa böyle çıktı normalde beyaz oluyordu ama bu şeffaf renk eczane ye sordum icirebilirsin dedi ama içime sinmiyor aranızda böyle çıkan oldumu
princessmom_ pimpiriklianne43 bilgim yok üste çıksın ama eczanedeki bayan içir dediyse bilgisi vardır diye düşünüyorum başka bir eczaneyede sor yada doktora
bilgedm pimpiriklianne43 Dediğiniz gibi rengi normalde bu şekilde değil. Ben eczaneye geri götürür verirdim çocuğuma da kesinlikle içirmezdim.
pimpiriklianne43 bilgedm yok bende icirmedim kokusu filan bi garip eczacida icirebilirsin sıkıntı olmaz demiş çok sinirlendim
patlakprezervatif pimpiriklianne43 içerisinde zeytinyağı varsa ona bağlı rengi değişmiş olabilir. Bestironda o şekilde not vardı. Microferi bir kere aldım bitene kadar kullandım o sebeple onda yazıp yazmadığını hatırlamıyorum
organikirmik patlakprezervatif ya bunu bi yerde okudum hasat edilen zamana göre renk farklılık gösterebilir diye. Soruyu gördüğümden beri düşünüyorum hangi ilaçta gördüğümü bulamadım. 😐
patlakprezervatif organikirmik elime geçen herhangi bir şeyin üzerindeki yazıları mutlaka okurum. Prospektüs, kullanma kılavuzu ya da hastane afişi 😄. O sayede aklımda kaldı
ysm53 pimpiriklianne43 geçen hafta aldım benimki de bu renk çıktı. Allah Allah dedim ama içirdim ben de eczane sonuçta başka yerden almıyoruz.
gursu pimpiriklianne43 benim bugün aldığım damla da böyle çıktı aynı anlattığınız gibi. Eczacı ocean firmasını aradı böyle renk değişimleri normalmiş. Size de böyle bilgi verildi mi ?
faiirlytale pimpiriklianne43 benim aldığımdan beri üstteki gibi rengi, normali o diye ses etmedim ama şuan içime kurt düştü