frtays Kızlar hep tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum var bu sefer mahvoldum idrarımdan kan gelmeye başladı antibiyotiğe başladık tekrar. İdrar yolu enfeksiyonu için önerisi olan var mı
Pinkgold frtays idrarda kan geliyorsa kum yada böbreğinizden taş döküyorsunuz bi acile gitmelisiniz en azından ilaç verirler ağrı yanma yapar
Noname21 frtays sirke ile sil her seferinde cipro kesiyor onu başka antibiyotik değl Bol su içeceksin
Noname21 Pinkgold idrar yolu enfeksiyonun yoğun oldugu zaman idrardan kan gelir yüksek enfeksiyonlarda oluyor işkence gibi birşey ya iye
frtays Pinkgold idrar yolu enfeksiyonu dediler sadece ve ilaç verdiler ya böbrek taşı falan demediler böbreklerimde falan ağrı yok
frtays Noname21 mahvoldum resmen ya gerçekten çok kötü bir durum yanma ağrı vücudumda bitkinlik ateş mide bulantısı kemik ağrısı enfeksiyon çok fenaaaaa
lindalin Öncelikle geçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonunu bir ara bende çok yaşadım malesef acı veren rahatsızlık veren bir durum ben en çok cipro ile rahatladım herşey denendi ama ilaç haricinde rahatlatan çok birşey olmadı.