kbra0621 Kızlar bebişim 19 günlük gazı var ilaç yazmıyorlar 1 ay dolmadan sürekli ağlıyor yatırıyorum 5 dk sonra uyanıyor ve ağlıyor ne yapabilirim gazını çıkartmak için doğal yöntemler var mı lütfen yardım
Aselduru88 kbra0621 naparsan yap tamamen bitmicek ilk kızım da her şeyi denedm 3 ay sürdü suan 2.brbegimi büyütüyorum 5 aylık hâlâ geçmedi
deniz515_ kbra0621 bebek yağı zeytinyağı karnına ayak altına sürüp masaj yapabilirsiniz ben clinikid masaj yağı kullanmıştım gaz damlasına başlamadan önce ama yağ ve masajlarda etkili oluyor
kader_14 kbra0621 hiçbirşey yapamazsın aynısını yaşadım sadece günler geçsin diye bekledim şuan 55 günlüğüz o günlere göre az da olsa rahatladık . İnşallah sizin de hemencik geçer
brcnlavin kbra0621 zamanı dolmadan yani bebeğin büyümeden geçmeyecek ama en etkili yöntem bence ılık bir duş aldırıp özellikle ılık suyu karnına beline bolca sokup ardından yag ile güzelce vücuduna ayaklarına karnına masaj yapmak bide probiyotik kullanmak
cansmomy Kendin eczaneden prebiyotikli gaz damlalarından alabilirsin biraz rahatlatır. Ama tamamen geçirmez muhtemelen. 3-4 ay sürüyor genelde kbra0621