nergisevim Hanımlar hangi marka demir damlası kullanıyorsunuz bugün sağlık ocağı verdi başlayın diye onun dışında iyi bi marka var mı kullanan d vitamini sağlık ocağının verdiğini kullanmıyorum mesela ben başka bi marka kullanıyorum
aysegul466 nergisevim ya biz ilk microfer başladık ama şimdi sağlık ocağınınkini deniyoruz bazı doktorlar fark yok diyor bazısı öneriyor bilmiyorım yazan olursa bende görürüm inşallah 💗
bsygt nergisevim bana herkes sağlık ocağının verdiğini kullanma dişte çürük yapıyor dedi korkumdan kullanmadım hiç
nergisevim aysegul466 mesela doktor d vitamini ocean veya pedia kullabilirsiniz demişti sağlık ocağının verdiğini kullanmadım hiç kullanan varsa iyi marka onu almak isterim açıkçası aklımda fikir olur hem
Hry-ayhn26 Sağlık ocağının damlası dişlerde çürüme ve leke yapiyo 1yasina kadar microfer kullandık oceonun demirini yukseltmedi oğlumun 1yas kontrolünde doktor Ferro senol b verdi oda leke yaptı ferrum şurupla yükseldi
hulyacam nergisevim demir vermemişti bizim doktor. Oğlum şuan 15 aylık. Boş yere vücuduna metal yüklemeyelim demişti. Emziriyordum benim demirim iyiydi. D vitamini ise sağlık ocağının kini kullanmadım. İçinde palm yağı var onun. Ocean kullandım ben d vit