mery126 20 aylık kızımın her gece bezinden çiş taşıyor bazen bez dolu olmasada kenardan bi şekilde taşıyor bunu nasıl önleyebilirim bilgisi olan var mı ?
maygirl mery126 1 numara buyüğüne geçin.Kenar bantlari iyice açın.yada bezi değistirin bunlari deneyerek çözüm bulablirsiniz ancak.🌸
rana0234 mery126 bende aynı konudan muzdariptim,ve de benimki erkek çocuğu, gece dahi sık değiştirmeme rağmen taşardı, sürekli uykusunu bölmek zorunda kalıp kıyafet değiştirirdim, denemediğin bez kalmadı neredeyse, çözümü külot bezde buldum şimdilik🤷♀️
suheyla92 mery126 gece cok dönüyorsa bez kayiyor ben de oglumda yasiyorum arada. Taşmasin diye buyuk takiyorsanjz buyukler daha cabuk kayiyor. Bir de hangi bezi kullaniyorsunuz ben geceleri prima premium care ya da molfix pure and soft kullaniyorum digerleri tutmuyor gece
Denizoglan mery126 gece yatarken dar giydirmemeye dikkat edin dar olunca bezde sıkışıyor ve geri gitmiyor
Noname987 mery126 bende çok yoruldum bu durumdan gece prima kullanıyorum taşmasın diye o bile taşırıyor her gece baştan aşağı kıyafet değiştiriyorum uykusu açılıyor. Gündüz de molfix kullanıyorum gündüz sorun olmuyor ama geceden çık yoruldum
ulsy123 mery126 biz de çok yaşadık oğlumda bunu her şeyi denedim ama olmadı. En son gece beslenmesini kesince bu durum son buldu. Çok üzücü çok sinir bozucu