zeynebimd Sürükleyici , gerilim yani başından kalkamayacağım diğer bölümü iple çekeceğim tarzda bişeler önerir misiniz jackal, lupen , prison break bu tarza yakın varsa tavsiyelere açığım bilimkurgu doğaüstü şeyle olmasın sevmiyorum
KendiEvimdeDeplasmandayim zeynebimd milyarderler sığınağı var biz ona başladık yeni sardı. Aşırı iyi değil ama merak ettiriyo göz atabilirsiniz.
zeynebimd Asyaveannesi04 breaking bad 2 bölğm izledim sarmadı bıraktım gözlerinin ardında izledim güzeldi
derinyt zeynebimd değil. İlk başlarda çok sürükleyici olmuyor ama sonradan sarıyor .Bir suç çetesinin hayatı ama kaliteli kaliteli . Thomas shelbyy 🧡😍
derinyt zeynebimd vikings, narcos, el chapo, blacklist, dahmer, grıselda. ( çerez dizilerde; gossıp girl, gınny& georgia, ) 🥰
2ogullu1anne *Bahçıvan *Bir İstanbul Ansiklopedisi *Doctor House *Dexter *Dark *Bird Box *Nefesini Tut *Nowhere *Don’t Move
lillilos %3 izleyebilirsin efsane bi dizi Alice in borderland izleyebilirsin squid game tarzı o da çok güzel
zeynebimd lillilos %3 gördüm evet ona da bakayım alice içve sguid game son sezona kadar izledim ikisine de