nageyet Mom0870 ben iki haftadır kullanıyorum herhangi bi değişim göremedim. Artık dermatologa gitmeye karar verdim yani. 😔 Belki memnun kalan vardır bilemicem
Sadecebirkul Mom0870 aldım yorumlara güvenerek aldım 2-3 haftadır kullanıyorum asla bir faydasını görmedim
Canmamas Mom0870 ben kullanıyorum 2 aydır. Max 2 tel dökülüyor saçım duşta çok memnunum. Kişiden kişiye değişir sanırım bu durum denemek lazım.
Sadecebirkul Mom0870 İnşallah sizde işe yarar diyorum ya bende instagramda yorumlara güvenerek aldım almaz olaydım boşuna verdim o kadar para
Nderin Mom0870 mühendisinoglundan görmüştüm bende yorumlar çok iyiydi ama ben 0 etki belkikisiye göre değişir yada iptal edebiliyorsan et
Kasude Bende faydasını görmedim hatta sanki daha çok dökülmeye başladı. Tek artısı organik oluşu. Bende bi bana mı yaramadı diye düşünüyordum.
Sanslianne @Kssbaby#35959901ç Neredeyse 2 aydık kullanıyorum Ayrıca düzenli olarak takviye vitamin kullanıyorum dökülmeyi yavaşlatan sanırım vitaminler, şampuan bende aşırı kaşıntı yapmaya başladı. Saç diplerim yanıyor resmen, kullanmayı bıraktım.
Nrcn87 Mom0870 hiç bir faydası yok bende yorumlara göre aldım pişman oldum yok banyodan sonra saçlarım hemen açıldı hiç alakası yok saçlarınız birbirine giriyor resmen taramak zorlaşıyor aldığım gibi duruyor
Seherinizim Mom0870 ben aldım kullanıyorum bu 4 kullanışım saçımın dökülmesi azaldı herkese göre değişiyo tabi