Sadeturkkahvesi Kızlar chery kullanan varmı ? Bu araba bi hoşuma gitmeye başladı memnun musunuz tiggo 8 pro max Kullanan varmı yada 7
Gul-42 Sadeturkkahvesi cherry marka gecenlerde kaza yaptı agrıda oldu sanırım hava yastıkları acılmadı sürücü felc kaldı sıkayet ettı sonucuda neymıs arabanın ters takla atmasıymış o yuzden acılmamış audi honda bunlar ıyı markalar
oguz13 Sadeturkkahvesi chery çok yakıyor o yüzden byd atto 3 kullanıyorum ben elektrikli çok az masraf çıkıyor öneririm çok memnunum
usenmedimyaptimbirvelet Sadeturkkahvesi eşim 8 pro max düşünüyordu hatta test sürüşü için bayisine gitti ama hiç beğenmemiş. Konforsuz diyor uzun yolda adamı yorar demişti fakat büyüklüğü baya iyi.
alpaslanmom_ Sadeturkkahvesi chery binmelik alacaksanız alın ama ileride satmaya kalkarsanız çok talep gören bir araba değil o yüzden zor satarsınız
canparem11 Sadeturkkahvesi bu arabalarında herkes arkasından konuşup ertesi gün almaya gidiyor 😁 ama şöyle ki acil bir durum olduğunda hızlı satışı yapılabilecek bir araç değil bizde o yüzden almamıştık Honda vardı Toyota’ya geçtik😁
Sadeturkkahvesi canparem11 bende bmw var ama volvoxc90 alcak param yok😀😀 8 pro max de 7 kişilik ya ondan hoşuma gitmişti
canmanayvesuyu Sadeturkkahvesi eşim bi ara istiyordu fiyatı avantajlı diye ama sonra pahalanınca kaldı 😂 çok yakıyormuş ama araştırırken görmüştük
canmanayvesuyu canparem11 o zamanlar avantajlıydı ama elektrikli arabalara ekstra vergi gelince bence avantajı kalmadı o paraya başka bişey alırız diye düşündük. Şu an değil zaten ben ücretsiz izindeyim de 😂
canparem11 canmanayvesuyu chery elektrikli değil ki benimde annem aldı iki gün önce 7tiggo daha çok düzeltilmiş bu sene modellerin menzili falan 🐣
canmanayvesuyu canparem11 anladım canım biz elektrikli düşünüyorduk o ara vergisi arttı 1.600.000lerdeydi 2.000.000u geçti
uykuseveruykusuzanne Sadeturkkahvesi biz geçen hafta tiggo 7 promax aldık. Baya dolu bir araba. Uzun yola da gittik çok konforlu ve çok geniş bir araba. Hem ön kısmı hem arka kısmı çok geniş. Çok memnun kaldık
alyayaz81 Sadeturkkahvesi Ben kullanmadım ama yan koltukta oturuyorum sürekli 😅arkadaşımda var çok memnun olduğunu söylüyor . 8 çocuk 4 kadın gezmeye gittik mesela rahat rahat 😅🤣
betul97_ Sadeturkkahvesi 1.5 sene önce Tiggo 7 pro aldık valla çok memnunuz. Eylül başında Kocaeli’den Fethiye’ye gittik o kadar da yakmıyor biz memnunuz