mona_rosa Oğlumun kakası yeşil son zamanlarda kaka sıklığı da artmış gibi düşünüyorum. Kendi sütüm çok az da olsa mama veriyorum. Mukuslu bir kakası var bazen karışık bazen sadece yeşil bazen de yemyeşil. İlk çocuğum ne yapacağımı bilmiyorum
yanissa mona_rosa sindirim zorluğundan oluyormuş yediğini tam sindiremiyor sanırım doktorunuzla görüşüp probiyotik başlayabilirsiniz bizde ekstra aşırı gaz vardı gaz damlasıda başladık probiyotikten 1 ay sonra kakamız normale döndü
mona_rosa Cümlemi düzelteyim sütüm çok değil gündüzleri özellikle öğleden sonra hiç yok gibi bu yüzden akşama doğru biraz mama veriyorum.
beliz1235 mona_rosa benim çocuğumdada hipp ve aptamil conformil aynısını yaptı kilo da aldırmadı.sma ya geçtim çok memnunum doğal diyorlardı ama bence mama yaramıyor gibi geliyor sonuçta ek gıda yok olmasa bile sarı olan çocuğun kakası neden yeşil yani o yüzden tavsiye ederim
mona_rosa beliz1235 aslında oğlumun kilosu şu an iyi çok fazla vermiyorum. Günde 60-90 ml arası. Bu markayı seçmemin sebebi meme reddi yaşamamak. Arkadaşlarımın tavsiyesi üstüne almıştım. Bana tadının anne sütüne yakın olduğunu söylemişlerdi. Zaten bildiğim kadarı ile mamalar çok fazla kilo aldırmaz ama çocuktan çocuğa da değişir tabii