Hilalasoglu Merhaba hanımlar Bebeğimin diş eti şişmiş Halsiz ve ateşini ölçtünde 38.8 geldi Hastaneye gitmeli miyim ne önerirsiniz
ayisit Hilalasoglu diş ateşi kafada olur 38 i geçmez, ateş yükselirse büyük ihtimalle hasta olmuştur.
seda2852 @Hilalasoglu Ay benim 4 buçuk aylık bebeğimin de sol üst azı dişinin yeri şişmiş beyazlık var ve sertlik geliyo elime ateşi de bikaç gündür 39 a kadar çıktığı oluyodu bugün biraz daha iyi
Hilalasoglu seda2852 çok endişeleniyorum bende ateş düşürücü de verdim bir de banyo yaptırdım ama hala düşmedi ateşi
Poyrazmom0 seda2852 39 oluyorsa başka bir derdi vardır. Yani bilmiyorum ama doktorumuz diş ateşi 37- 37,5 civarı olur demişti
seda2852 Hilalasoglu soğuk uygulamayı deneyin bi de isterseniz bi de bana kayıncalidem söylemişti peçeteye bi sarımsak sarıp çorabına giydir o da düşürüyo demişti bi deneyin isterseniz ama direkt çoraba koymayın peçeteye sarıp koyun
Hilalasoglu ayisit kafada evet sağlık ocağına götürdüm boğazına falan baktı bir şey yok dedi Şu an hem azı dişi Hemde köpek dişi şişmiş beyazlık var
seda2852 @Hilalasoglu ben de veriyorum ateş düşürücü ama diş geldiği belli diş olmasa bile yeni aşı oldu onun etkisi de olabilir
seda2852 @Poyrazmom0 39 çok sık olmadı bikaç sefer oldu normalde 38 geçmedi pek bide yeni aşı olmuştu onun etkisi de olabilir
Hilalasoglu neselihatunonline dolven verdi Ateşi düştü halsizlik iştahsizlik birde ishali devam ediyor