berrakhsmnlr Arkadaşlar merhaba oğlum 2 yaşında konuşma geriliği var yaşıt arkadaşı yok yani yalnız büyüyen bir çocuk o yüzden oyun grubuna yazdırmayı düşünüyorum gidip memnun kaldığınız yerler varsa yazar mısınız 🩷
Butterfly22 berrakhsmnlr merhaba benım oğlum 3 yaşında konuşma geriliği vardı sihirli yıldızlarım çocuk oyun evine verdim haftanın 3 günü 2 saat kelimesi felan arttı bize iyi geldi çokta seviyor orayı
Dyggg1 berrakhsmnlr mamajoy u öneririm.Öğretmenleri kaliteli ve çok ilgililer.Benim çocugumda da aynı problem vardı.Ekranı kesmeniz lazım.Ve oyun grupları çok işe yarıyor
berrakhsmnlr Dyggg1 faydasını gördünüz mü acaba ben geçen hafta muzipoya götürdüm ama pek memnun kalmadım çocuklar birbiriyle ilgilenmiyor bile öğretmenin yönlendirmesiyle oyun oynuyorlar
Dyggg1 berrakhsmnlr muzipoyu bende denedim ve memnun kalmadım çok kalabalık.Mama joy da 6 kişilik oyun grupları oluyor.Ve çok memnundum.Sadece bana uzak kalıyor.Şöyle söyliyim ogluma birşey yedirmek zordur ve kimsenin elinden yemez oradaki büşra öğretmeni öyle güzel iletişim kurdu ki onlar birlikte oturup birşeyler yedi.Aynı şekilde konuşmasınada çok faydası oldu direk birebir ilgileniyorlar
berrakhsmnlr Dyggg1 çok güzel ama bana da uzak araba kullanmadığım için de otobüs çok zor olur benim için bu arada Çorluda ne taraftasınız tanışmak isterim 🥰
kamiledlc33 Bende bal arısı oyun evine götürüyorum yeni başladık sayılır bende memnunum yani keşke daha önceden verseydim diyorum hem evime de yakın ücret olarak da uygun ve güzel yer