klbckgg 3 ay 23 günlük bebeğim asla kucaktan inmiyor yere koyduğum an çığlık kıyamet. Aşırı bir uykuya direnme. Uykusu var ama uyumamak için direniyor ağlaya ağlaya 1 saatte uyutuyorum ne zaman sürecek bu atak ya kafayı yemek üzereyim. Hiç birşey yapamıyorum sizin 4. Ay atakları kaç gün sürdü 🥺
melipol klbckgg Sanırım 1 ay sürdü çok kötüydü. Ağlıyor bide her şeye. Şu an 6 aylık olacağız. 5. Ayımız iyi geçti çok şükür. Kolaylıklar diliyorum sakin kalın. Bu zamanı bu anı bir daha yaşayamıcaz diye kendimi avutuyordum. Direnin uyumak istemiyorsa sohbet edin. Neşeli geçirmesini sağlayın. Tabi kendinize de dikkat edin. Sağlığınız mental ruhunuz önemli.
ada22 klbckgg 2 ay 27 gün meme reddi ile bir atak başladı bir ara düzeldi gibi oldu şimdi daha beter 4 ay 14 günlük . 1 yaşına kadar böyle diye kabullendim en son sanırım 😆
asli_aylin klbckgg benim kızımda 3 ay 17 günlük 2 gündür devamlı ağlıyor. Asla kucağımdan indiremiyorum sürekli uyumak istiyor ama direniyor ağlıyor 😢 o kadar zorlanıyorum ki uyku düzeni de bozuldu akşam 11de zor uyuttum bugün de uyanır uyanmaz başladı yine ağlamaya
minikmucizemm19 klbckgg 3 aylıkken basladı 5 aylık olucaz 1 hafta sonra hemen hemen azaldı cogu sey hıc bıtmeyecek gıbıydı 🤭
klbckgg melipol uykusu geldiğinde hem uyumak istemiyor hemde mızmız oluyor herseye ağlıyor oyun filan oynatmak mümkün değil 😒 İnşallah dediğiniz gibi akıl sağlığımı koruyabilirim bu süreçte 🙏
Redpepper Ay atak değil batak resmen Uykusunu alsın diye kucağımdan indirmiyorum uyancak diye uykusunu alamayınca felaket oluyor
kumsalsmommy klbckgg bizimki 5,5 aylıkken bitmişti uykuları düzene girdi. Şimdi 9 aylık olduk 1 aydır geceleri uyanmalar, gündüzleri de uyumamalar var. Atak bir yandan diş bir yandan geldi. Allah yardımcımız olsun çok zor 😞
trkl klbckgg 1 aydır artarak devam meme reddi ile başladı 3 gündür uyku sorunu var . Gazamız mübarek olsun .
bilgecemka klbckgg merhaba ne durumdasınız biz de de aynı 4 ay 3günlük geçen haftadan beri tam gaz devam ediyor