Melisa_ esilakusismom bende bekliyorum hatta en son instabramdan buldum kaproa attım geri de vermediler para da öle gitti 😅🥲
nilikonunannesii esilakusismom keşke öyle bir iş denk gelse en azından evde vakit de geçer ama çoğu sayfa dolandırıcılık yapıyor kapora isteyip bir daha geri dönüş yapmıyorlar.
esilakusismom Betullonder keşke olsa insstagramda paketleme üzerine çok sayfa var ama dolandırıcılıktqn korkuyorum deneyimli birilerinden tavsiye istiyorum o yüzden
Betullonder esilakusismom evet bende çok gördüm ama korkuyorum kime güvenicez nasıl bulucaz bilmiyorum
1merling esilakusismom sakın denemeyin ben dolandırıldım bu yüzden başta güzel güzel anlatıyorlar sonra ürünler için kapora istiyorlar kaporayı attım sonra tekrar para istediler 1 dk içerisinde geri hesabınıza dönecek para giriş belli olsun diye istiyoruz dediler kabul etmedim kaporayı istedim ve tabiki vermediler üstüne bide engel yedim 🤦♀️ başka numaradan yazdım onu da engellediler yani kısaca inanmayın hepsi dolandırıcı
busraosmanayaz Ya ben de çok istiyorum ama evde iş imkanı diye yazan kim varsa yazıyorum e marketing yapıyırlar şöyle güvenilir paketleme işi olsa biz de evde oyalanırız hem de ek gelir olur
Betullonder busraosmanayaz aynen bende katılıyorum size keşke olsa okadar araştırdımki asla bişey bulamadım 😔
esilakusismom Melisa_ ahah ah yazık olmuş ya dolandırıcı doldu ortalık hicbiseye guvenemiyoruz artik hayat zaten oldukça zor
Melisa_ esilakusismom evet bende heveslenmistim shsjej 😅😅cevap gelirse bende bekliyorum bakalım ya nasip 😀😀
Ipeek03 Paketleme işi diye dolandırılmayın ben evden çalışıyorum sadece aylık 1 kere evimin ihtiyacını alıyorum hepsi bu ama burdan işi anlatınca uyarı veriyo instagramdan ulaşırsanız bilgi veririm altnbasailesi
Ipeek03 busraosmanayaz evet ama öyle satış zorunluluğu yok sadece aylık evime aldığım ürünleri burdan alıyorum hepsi bu çokda memunum ürünlerden :)
Ipeek03 1merling kötü bir deneyim olmuş sizin için üzüldüm bende evden çalışıyorm asla para istemiyoruz sadece kendi evinizin market alışverişini yaparak kazanıyoruz temizlik şampuan diş macunu kahve gibi bana sosyal medyadan ulaşırsanız detayları anlatırım altnbasailesi
busraosmanayaz Ipeek03 yok ben hiç memnun kalmadım sürekli üye üye diye tutturuyorlar bir şey zorunlu olmasa da üye bulacağız diye uğraşıyoruz bulmazsan da sıkıntı o yüzden hiç hoşlanmadım ben
Kitsu Ben yapmıyorum ama duyduğuma göre iban falan alıp sizin bilgilerinizi kullanıyorlarmis para istemeseler bile. Özellikle papara hesabı isteyenlerden uzak durun
Ipeek03 busraosmanayaz hangi ekipte olduğunuz önemli bence kadir ezildinin direk ekibindeyim ben kadir ezildinin ismini kullanan çok ama direk ekibindeyim üye desteğide sağlanıyor kendimde ekliyorum ekibime bi sıkıntı hiç yaşamadım