defnedilej berosunannesi 400 yada 600 devir ,20yada 30derece .en son 60 derecede yıkamıştım bilmeden mahvoldu perdelerim😅
dnzzynpmom berosunannesi perdelerimi yeni diktirdim perdeci abi ve abla var ikisine sordum 40 derecede herhangi bir sorun olmaz yüksek derecede yıkama yapmayın ve kısa programlarda yıkayın dediler
Bugunlerdegecer berosunannesi 600 devirde yüksek perdeler için bence. 400 devirde bile kırıştı benimkiler öyle söyleyeyim. 30 derece 400 devirde yıkıyorum bu arada. Perdelerimi diktirdiğim kişiye sormuştum nasıl yıkayayım diye o söylemişti. 400 deviri geçme diye.
defnedilej berosunannesi bence 40da yıkamayın özellikle pileli falansa düşük derecede yıkayın .ben kötü bir tecrübe ile daha dikkatli yıkıyorum
defnedilej berosunannesi kırış kırış oldular ne kadar ütülesemde düzelmedi.yatak odası ve mutfak tülleri mahvoldu.özel diktirmiştim🥹
defnedilej berosunannesi hemde nasıl.😅ilk günler sürekli bakıyordum üzülüyordum.şidmi alıştım işe dönünce yenisini diktiricem🤣
defnedilej 1tosbikinannesiyim yaa teşekkür ederim 🙏kötü bir tecrübeyle 20yada 30derecede yıkanması gerektiğini deviri düşürmeyi öğrendim🥰
1tosbikinannesiyim defnedilej benim makina perdeye alınca otomatik olarak 40 ve 800 devire alıyor cnm