salihasevil İnternet sitesinden koltuk almak istedik sahibinden sitesi’nin sahtesini kurmuşlar dolandırdılar tam 72 bin çektiler hesaptan çok üzgünüz adam bildiğimizi bilmiyor yarın savcılığa gidilecek böyle bişey yaşayan var mı
[silindi] salihasevil benim iki arkadaşım buna benzer dolandırıldı . Savcılığa gitti biri hala bekliyor
salihasevil pinar1905 Allah belalarını versin onların inşallah çıksın 10 katı onaylanmadı diyip bastırdılar hainler
Tatlican salihasevil Biliyorum çok üzgünsün ama bela okuma sana döner. Bizimde geçen hafta arabadan bayagı fazla para çaldı hırsız hemde gündüz. Allaha havale ettik. Bu dünyanın öteside var. Üzülmekte çok haklısın az değilki. Allahın cezaları sanki kendileri kazandı parayı.
salihasevil Tatlican umarım alabiliriz alamazsak çok üzülücem benim yüzümden oldu ağlamaktan helak oldum
[silindi] salihasevil sahibinden mi bilmiyorum ama sanırım faceden bir asker güya tayini çıkmış koltukları ucuza vericem demiş tabi hepsi yalanmış iki kere para çektiler arkadaşımdan kocasınında haberi yok hala o kredi borcunu ödüyor 😵💫
bir1anne salihasevil dinle alakası yok canım karakter insanlık meselesi yurt dışındayım inan Müslüman ülke vatandaşları tarafından çevremdeki herkes zarara uğradı eşimin akrabası iranlı birinden araba aldı rezil oldular biz hep buranın yerlilerinden alıyoruz bizim araba tertemiz
Kitsu Çok geçmiş olsun. Böyle değil ama başka şekilde dolandırıldı eniştem. Bankadan parasını geri aldı. Bir sürü evrak koşuşturma falan iki ay sürdü süreç
salihasevil Kitsu ya alalım da uzun sürsün ama yeter ki alalım peki savcılık dışında bir yere başvurdu mu
Kitsu salihasevil tam hakim değilim ama bankaya başvurdu diye biliyorum. Hemen arasaydiniz keşke bankayı
salihasevil Kitsu hemen aradık kartları falan kapattık adam hala bizimle iletişim de bilmiyoruz sanıyor polise falan verdik yarın savcılığa gidilecek
Kitsu salihasevil siz bence yarın bankaya da bir gidin. Eniştem Trabzon ki inadı tuttu uğraştı aldı parasını geri banka yatırmış dediler de yarın Bir arar sorarım nasıl oldu diye
Tatlican salihasevil Ayy ne helali kuruşuna kadar alıcaz tabiki öbür dünyada İnşallah siz bu dünyada alırsınız 🤲