nlgnarslann Gece uykusu resmen yok 1 aydır her yarım saatte bir uyanıyor gözü kapalı ama ağlıyor ya emerek ya sallayarak geri uyuyor. 1 aydır berbat durumdayız sadece biz mi böyleyiz yoksa bu dönemde tüm bebekler mi böyle neden olabilir ?
fdmry nlgnarslann 3 ay 12 günlüğünüz doğduğundan beri bizde böyleyiz uyku yok 11 de uyuttum zorla 4 saattir yatak odasından çıkmadım aman uykusu açılmasın diye uyanıyor tekrar uyutuyorum mama ver emzir nafile
ruyildiz nlgnarslann kızım 5 ay 3 günlük, 2 haftadır aynı durumdayım kafayı yemek üzereyim. Gece 30 dk arayla çığlık çığlığa ağlıyor, çok uykusu var ama dalamıyor. Gözleri kapalı ağlıyor, çok zor sakinleştiriyorum. Gündüz uykularına da çok zor geçiyor😭
babyisleeping nlgnarslann 6.ay atağına girmişsiniz geçmiş olsun. Benim bebeğimde aynı öyleydi gece saatlerce uyumazdı 5.5 aylık oldu bütün düzeni alt üst oldu. Şuan 8 aylık ve hala düzelmedi 6.ay atağının devamını yaşıyoruz 2 aydır uykusuzum maalesef uyusa bile hemen uyanıyor saat başı ağlıyor vs çok zor
betul1401 @nlgnarslann 6 buçuk aylık kızım var yaklaşık 1 aydır bizde bu durumu yaşıyoruz yüksek ihtimalle dişten kaynaklı bi durum gözler kapalı ağlıyor kesinlikle aç olduğu için değil 4 aylıkken 2 diş çıkardık ve suandada aynı durumu yaşıyorum sizde diş döneminde olabilirsiniz yada atak haftaları🫠🥹
nlgnarslann betul1401 valla anlayamadım acaba bebeğimde mi bir rahatsızlık var ihmal mi ediyorum diye düşünmeye başladım bu kadar uyanmak yani henüz dişi de çıkmadı 4. Ay atak dendi anladık 5 ay bitecek daha atak mı kaldı neydi bu perişan etti beni
betul1401 Allah tüm annelerimize sabır versin gerçekten her donemleri ayrı zor. Sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil bu dönemleride gelip geçici sabırlı olmaya çalışın ve asla ihmal ettiğinizi düşünmeyin. 6. Ay ataklari yaşıyorsunuz yüksek ihtimalle bu ayda en çok çevremden duyduğum uykusuzluk yada uykuda huzursuzluk gözlemleyerek sorunu çözebilirsiniz🫶