defnedilej Kızlar kızım 9.5aylık bir tane dişi çıkdı.Dişi çıkalı 1buöuk ay oldu iki gündür aşırı ısıyor .Göğsümün biri yara olucak resmen.Bu durumda önerebileceğiniz bişey varmı.Nasıl bırakıcak ısırma olayını.Gece daha çok ısırıyor .
alparslan14subat defnedilej benim oğlum bunu her diş çıkarma döneminde yapardı bunu damaklarını kaşımak için yapıyorlar maalesef ben her emzirmeden sonra lansinoh sürerdim yara oluyor çok acı verici bir durum nurse harveys diş jeli var emzirmeden 15 dakika önce bu jelin içeriği temiz bunu sürün damaklarına rahatlasın buzdolabına koyup soğuk bir şekilde e bebekte silikon parmak kaşıyıcı var ona sıkıp sürüyorum bende
beriiiiil defnedilej emerken ısırdığında işaret parmağınızı çocuğun ağzına sokuyorsunuz ememediği için ısırmaması gerektiğini anlıyor. Böyle okumuştum bir kitapta ama hiç denemedim. Belki işinize yarar
defnedilej alparslan14subat bu zmana kadar hiç böyle bşy yaşamadm.ilk emzirmede bile acımamıştı.deli gibi ısırıyor.çok teşekkürler.🙏 uygulayacağım dediklerinizi 🌸
defnedilej beriiiiil denedim hiç işe yaramadı gece de gündüz de ısırıyor .inşallah hemen bh ısırma olayını bitirir
defnedilej Kızlar bütün söylediklerinizi denedim işe yaramadı malesef.Hatta daha da arttırdı ısırma olayını.Göğsüme antibiyotikli krem sürüyorum.Kızıma da diş jeli aldım .Hepinize teşekkürler