hasan033 Canım annelerim normal kullandığınız ve memnun kaldığınız bebek nemlendiricisi var mı zararsız (bebek yağları hariç)
selimtahamom hasan033 instagram evvahedoğal sayfasından nemlendirici krem aldım bebekler için yenidoğandan itibaren kullanılıyor herkes çok memnun kalmış bi bakın isterseniz trendyolda da var, yağlar zaten hiç iyi değil bende almadım bile o nemlendiriciyi aldım gelmesini bekliyorum
hasan033 selimtahamom teşekkür ederim canım bdnde kullanmak istemiyorum çünkü ilk oğlumda bilmediğim için yağ kullandım gözenekleri tıkanmış terleyememşş egzama olmuş dedi doktor
hasan033 seda2852 bunu ilk oğlum egzama olunca vermişti doktor kullandım geçti ama açılalıda baya oldu yani onun etkisi geçmiştir sonra bidaha da almadım egzamasıda geçmişti şimdide bidaha hamileyşm kafa ma takıldı memnun kalınan günlük nemlendirici gibi varmı diye teşekkür ederim
seda2852 @ollaluna7 resmini atabilir misiniz acaba baktım da çok çeşit var da ben de değiştirmeyi düşünüyorum da
giqu hasan033 selam canım, ne yağı kullanmıştın ilk oğlunda? Arada bir doğal zeytinyağı ile karnını yağlıyorum oğlumun ama doktorumuz gözenekleri tıkar dedi. Rahatça kullanamıyorum. Nemlendirici olarak da arada bir mustelanın avokado kokulu kremini sürüyorum.
selimtahamom hasan033 yaa geçmiş olsun dediğim kremi araştır mutlaka doğal ve temiz içerikli, yemediğimiz hiç bir ürünü vucudumuza sürmüyoruz mantığı ile hazırlanmış, dalin öneren olmuş kesinlikle alma en berbat içerik o