aylin762 Kızlar bebeğim 4 ay 4 günlük sürekli mızmız dün gece çığrına çığrına ağladı susturamadım hemen hastaneye götürdüm korktum bişey olcak diye 4.ay anneleri nasıl geçiyor gününüz bu 4. Ay atağı mıdır yarın da kendi doktoruna götürücem
oozzgee aylin762 okuyunca çok şaşırdım aynısını dün gece bizde yaşadık bebeğim 4ay 2 günlük dün gece uyurken bir anda ağlamaya başladı uykusunda ağlıyordu kucağıma aldım gözü hala kapalıydı ağlıyordu. Işığı açıp burdayım annecim diyerek uyandırdım o şekilde sakinleşti. Araştırdığımda sanırım 4. Ayda böyle şeyler olabiliyormuş.
dygskerem aylin762 zor geçiyor uykuya direniyor emerken zor emiyor sürekli dikkati başka yerlerde salyalar almış başını gidiyor eller ağızda sürekli üstü ıslanıyor yatmak istemiyor hep kucakta duruyum istiyor😬
koparal aylin762 4 ay 15 günlük. 5.aya gün sayıyorum. Ağlayarak uyanıyor, kendi yatağını istemiyor, uyku aralıkları zaten uçtu gitti. Bir yandan gülüyor sonra aniden çığlık çığlığa ağlıyor. Allahım sabır versin hepimize
ikibebedublekahve aylin762 4. ay atağını duymuşsunuzdur en ünlü ataklardan geçmiş olsun size de uğramış çok normal bunlar 😅
arslanmomy aylin762 4 ay 5 günlük benimde sürekli mızmız hadi herşeye tamam diyorum ama 3. Ayından beri beslenmesi yok istemiyor ayağımda bir saat sallayıp uyuyunca veriyorum
esm15 aylin762 benim bebeğim şuan 5 aylık ama 4. Ay gerçekten bizim çok zor geçti aşıdan sonra çocuğun huyu değişti meme reddi gece uyanip ağlamak sürekli kucak istemek sebepsiz ağlaması derken çok şükür atlattık Allah yardımcınız olsun
aylin762 Gerçekten çok zor uykusu var ama uyumuyor sürekli ağlıyor kucamda susuyor ama kucakta gezmek istiyor