eymenku aarges Kilis’te ama asansör bakımı elektrik faturası falan toplam 900 veriyoruz sadece temizlik kısmı 350 tutuyor
Minigim38 Buket57 su değişimi bile yapmıyo 9 katlı en üstten başlıyor aşağıya doğru süpürüp siliyor 1. Kattayiz biz oda karşı komşum su pis kokuyor simsiyah oluyor temiz olsa neyse diyeceğim de, haftada 1 gün, çöp vs almiyor
Tatlican Buket57 15 günde 1 geliyor bu gelmede benden 200 diğer gelmeden diğer komşudan alıyor. bina 3 kat 6 daire
yusufaslaninannesi Tatlican sizinki biraz fazla değil mi ya 15 günde bir için 400 lira sadece süpürüp siliyor mu abla
Tatlican yusufaslaninannesi Hayır 15 günde 200 tl birdahaki 15 gün sonra diğer komşudan 200 tl alıyor Sadece süpürüp siliyor evet Yani bana 3 ayda bir para verme sırası geliyor.
yusufaslaninannesi Tatlican ha anladım öyleyse tamam bende 15 günde bi 400 lira veriyorsunuz sandım şaşırdım bizimki ayda 4 kere geliyor silmeye 4 katız kişi başı aylık 150 oldu bu ay
minikmisimben 100 tl alıyor 70 ti 3 aydır falan böyle ama az bence çok yorucu çünkü bende silmiştim bizim apartmanı. Sırayla siliyorduk yürümedi tabi ki.
Tatlican yusufaslaninannesi Bizim binadakiler çok para gitmesin diye 15 günde bir gel dediler🙄kirleniyor ya ben 1.kattayım
yusufaslaninannesi Tatlican çok kirleniyor hele ki ilk katlarda olunca daha zor oluyor üst katlar fazla kirlenmiyor
mylifes_myrules Buket57 bizim 2 katlı apartman ama ne merdivenci var nede yönetici herkes kendi kapısının önünü temizler yada sırayla kendimiz temizleriz tüm merdivenleri
Tambirmom Buket57 hafta da 2 kere geliyor süpürüp siliyor bizimde 250 TL ocakta zam olur ama bizim abla çok güzel yapıyor mis gibi kokuyor binanın içi