Merveozerr96 Poyrazmom0 evet ben pilavla yapıyorum genelde ama patates kızartmasının üstüne yayarsan da aşırı lezzetli oluyor deneyebilirsin
farelikoyunkavalcisi Poyrazmom0 ben patates püresiyle çok yakıştırıyorum yanına da salata ya da tarator tarzı 💐
binnur37 Poyrazmom0 Arpa şehriye pilavıda yakışıyor hatta ben arpa şehriyeyi bazen mantarla pişiriyorum lezzetli oluyo
Poyrazmom0 Merveozerr96 Şöyle hayalini ettim de güzel olur gibi ama saatim kalmadı maalesef yetiştiremem gibi 🥲 teşekkür ederim 💕
Poyrazmom0 binnur37 teşekkür ederim 💕 arpa şehriyeli pirinç pilavı ve mantar, salata yeterli o zaman doyulur heralde 😀
bsrakurt Poyrazmom0 ben mantar soteyi tavuk bonfile ile yaparım sarımsak da koyarım evet yanına pirinç pilavı yaparım hep erişte pilavı da yaparım üzerine de ceviz tozu 🤭🤌🏼 mantarlı bulgur pilavı yaparım 👌🏼 şehriye pilavını bizim evde yiyen olmuyor 😑
Poyrazmom0 bsrakurt Ohh maşallah 🥰 tavuk olsa güzel olurdu elimde yok şuan maalesef, pirinç pilavına bayılırım ben valla hiç bir yemek olmasa da olur pilavı tek başıma götürürüm o derece 😂
bsrakurt Poyrazmom0 olunca dene bak çok iyi oluyor 🤭 bende çok severim bizimkiler çok secici herşeyi yemiyorlar 😑 afiyet olsun şimdiden ellerinize sağlık 😍🌸