anonimli Aslında kalabalık olmayacağız böyle kolay göze güzel gözüken menüler istiyorum sizlerden Pasta net var Birde tartolet yapacağım Bi iki bişey daha olsa maksat masada güzel dursun bir de çeşit olsun diye🥰🥰🥰
mamylatte anonimli bir tane poğaça olabilir bence bir de tuzlu kurabiye iyi gider Yanınada patates salatası veya meze tarzı bir salata olabilir havuç tarator felan da olur
cokbilmismom anonimli bende nisanda yaptım doğum günü menüm şu şekildeydi Patatesli börek Peynirli börek Sakallı pogaca Dereotlu pogaca Tuzlu kurabiye Makarna salatasi(küçük mika kaselerde sunum) Cigkofte Cup kek Pasta Çocuklar için patlamis mısırda yaptım minik kutulara
anonimli binnur37 teşekkür ederimm🥰 Tavuklu şehriye salatasını hiç denemedim nasıl bişeymiş Bi bakayım 🤭
cokbilmismom anonimli tek başıma olsam bu kadar olmazdi da komşum, annem, kayınvalidem yardım etti sagolsunlar
anonimli cokbilmismom bende tekim eğer annem gelecek olmasaydı 1 tane pasta yeterdi Ama onlar gelecek şehir dışından Onlar gelmişken çeşit bol olsun istedim 🤭 Yoksa çokk zor