alppii Kızlar bebeğimin bilirubin değeri 18,4. Yatış verdiler. Bu şekilde yatış verildiğinde genelde ne kadar sürüyor taburculuk. Hemen düşüyor mu acaba? 24 saatte taburcu edilir mi bebeğim
kutisko alppii Yatış için sınır 16 diye biliyorum. Yanlış yönlendirmek istemem ama 24 saate çıkar bence, sınırın bi tık üstündesiniz çünkü. Allah şifa versin, hemen kavuşursunuz inşallah bebeğinize.
maviportakal_ alppii 17-18 gibi değerimiz vardı bizimde bir gece yattık sadece sabah 8 e düşmüştü değer
huniliabla alppii çok hızlı düşüyor değer 2 saatte bır besleme vs sız sakın stres yapmayın sütünüze odaklanın en ıyı ılac sızsınız ona
anonimli Uyguladıkları tedaviye Bi de değere göre değişir 3 saat 24 saat veya Bi iki gün olarak değişiyormuş süreç Kızım ilk doğduğunda bana doktor öyle demişti
zehra5555 17 ile yattık 3. Gün 8 değerle taburcu olduk 🙏🏼 çok zor bir süreç suan ihtiyacı olan tek şey sizin sütunuz annesi çok geçmiş olsun 💕
zehra5555 alppii tekrarlama riski olduğu için doktorumuz risk almak istemedi değerinin düşmesini beklediler 2 gece 1 gün yattı
deniz515_ alppii bizim de sinirdaydi ama değeri hatırlamıyorum şu an bı gün yani 24 saat fototerapi aldık kan aldılar değer düştüğü için taburcu olduk çok geçmiş olsun canınızı sıkmayın bizim sarilik 1 ay sonra geçmişti