littleangel Kızlar bu biberonu kullanan var mı, iki buçuk aylık kolik bir bebeğim var ve artık kafayı yemek üzereyim 😭😖 denemediğimiz damla kalmadı.. belki biberon işe yarar🤲🏻
Afrasel littleangel canım sabret az kaldı istediğin anti kolik biberon al istediğim gaz damlasını kullan boş bence
Aynur83 littleangel bu antikolik biberonlar işe yarıyor gaz yapmıyor akışı azalttığı için dr komiğin tedavisi yok demişti
[silindi] littleangel relactaz kullandın mi canım bizimkinin koliği öyle bitti. Sütteki laktozu bebek sindiremiyor oda gaz yapıyor. Relactaz laktozu parçalıyor zararsız bir damla.
[silindi] littleangel o biberonu aldım fakat bebeğim ucunu beğenmedi sert geldi. Natural e alışık. Eğer gaz yapmayan istiyorsan lansinoh 'ün biberonu anne memesi gibi hemde antikolik hemde yumuşak. Ona da bakabilirsin. Meme reddi de yapmıyor sanirim. Daha önce kullansaydım lansinoh meme reddim olmazdı. Şimdi tekrar memeye alıştırmaya calisiyorum hemen hemen 5 aylık benimki de
Gulfem07 littleangel kesinlikle dr browns alun beni dinleyin pişman olmayacaksınız.Ogluma bütün biberonlari denedik çok iştahlı olduğu için boğulma tehlikesi mi dersin hava yutup gaz olması mi dersin.On numara biberon.
Selinsu littleangel ay bende daha yeni bundan aldim 1 aylik bebegim 2 numara emzigi hizli akıyor ondan sevmedi heralde dedim çünkü icerken hep agzindan sızdırıyor tutamiyor 1 numara emzigini aldim yok onuda tutamadi bi turlu alistiramadim bu biberona😕