Merhaba, 6 aylık bir bebeğim var, göz teması sadece saniyelik bakiyor ve gözünü çeviriyor, dışarıda , parktda ifadesi donuk, hic kimseyle ilgilenmiyor, mesela 10 yaşında bir çoçuk bebeyimi sevmek istiyor onunla konusuyor yakindan göz temasi kurmuyor oğlum, artık düşünmekten çok yoruldum, mesela 9 aylik bir bebek var parktda onunla temasa gecirtmeye calisiyorum ama bebeğim bakmiyor ilgilenmiyor, o 9 aylik bebek ise hem bana hem bebeğmle cok güzel goz temasi kurar,benim bebeğim hep agaclara dumduz yollara bakar, yanindan kimse gecse bile donup bakmiyor, dikkati hep daginik sanki, mesela su iceyim bakacak ve ya evde is goriyim beni izleyecek, ben onu konustrnak istedikce ise kafasini cevirick,4 aylikken çok güzel bakardı herkese , 5 -6 ay arası tamamen koptu, ben içeri girdiğimde ona gülsem bana güler ve kafasını çevirir, yakından hiç bir şekilde göz tüması kurmuyor, yalnizca bana boyle olsa sorun değil, ama tüm insanlara böyle, hiç bir şekilde bakmiyor, mesela ben biriyle konuşurken, oda kucagimdayken konuşan kisiye bakar, ama konuşan kişi hemen bebğimle iletişime gecse bebeğim kafasını çevirir, doğduğundan beri alerjik bebek, hic bir zaman aleeji mamasını içmek istemedi, hep çok iştahsızdı, adıyla uzaktan seslendigimde bakiyor, ama yakinina gelip seslensem bakmaz, doktorumuza götürdük ordayken doktorumuz onunla uzaktan konusunca pür dikkat ona bakdi ama dışarıda öğle değil, insanlara kayitsiz, çok korkuyorum, eve biri gelse bir iki saniye bakicak kafasini ceviricek, babasini gornce sevinir, ellerinj kollarini haraket etdirir ama onunlada göz teması yok,
Hiç bir zmaan televizyon izletmedim, telefon vermedim eline, yanindayken telefonla oynamadim, tüm gün onunla oynuyorum iş bile yapmiyorum, niye böyle anlamiyorum,böyle olup sonradan göz temasi düzelen kimse var mı belki bir umut olur bana