Pirasalipuding Selam kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir. Benim kızlarım 15 aylık birisinde bazen sol gözünde içe kayma oluyor. Bu şaşılık mıdır? Perşembeye randevu aldım gideceğiz. Başından geçen var mı nasıl bir süreç oluyor. Eğer varsa neler yapılır gözlük mü verir veya damla mı. Of daha çok küçük bebeğim ya ☹️ lütfen bilgi sahibi olanlar yazar mısınız. Yorum yapmazsanız tekrar post açarım “nedeen benim postuma cevap vermiyorsunuuz kaynana postu olsa doluşursunuzz amaa “ yazarım bakın 😂😂
rachelgreen_ Pirasalipuding Yorum yapmazsanız tekrar post açarım “nedeen benim postuma cevap vermiyorsunuuz kaynana postu olsa doluşursunuzz amaa “ yazarım bakın 😂😂 Ahahah güldüm 🤣 bir bilgim yok canım üstte kalsın. Geçmiş olsun 🌸
MamaUygarVibes Pirasalipuding benim yeğenimdede öyle oluyordu, 5 yaşında ameliyat oldu kuzum ama 3 yaşına kadar falan bisey yapılmadan sadece kontrollere çağırdı doktor. Bazen kendiliğinden duzelebiliyor diye.
zeyn02 MamaUygarVibes merhaba gözünde numara var mıydı?Amelşyat nasıl başarılı mı yani kayma düzeldi mi
[silindi] Pirasalipuding Geçmiş olsun bebeğim umarım en basit ve hızlı tedavi yöntemiyle geçer 🌸 Bunu bilemeyiz muayene olması şart, derecesine göre artık gözlük, damla, egzersiz bir şey söyleyecektir umarım damlayla falan hemen geçecek bir şeydir
Pirasalipuding [silindi] umarım canım çok teşekkür ederim 🥰 yani gözlük verirse nasıl alıştıracağız hiç bilmiyorum 😕
MamaUygarVibes Pirasalipuding kuzum aşama aşama oluyor. Mesela küçük yaşlarında gözlerinin birini kapatıyordu o şekilde denediler baktılar düzelme yok gözlük kullanmaya başladı çünkü çift görüyormuş bu şekilde ve çok fazla düşüyordu. Sonra gözlükte fayda etmeyince ameliyat oldu.
Pirasalipuding MamaUygarVibes hm anladım doktor kontrolünden sonra belli olacak sanırım o zaman. Yani düşmesi falan yok sağlık ocağındaki doktor kontrol etti ben herhangi bir kayma görmedim ama göz doktoruna muayene olun dedi bakalım hayırlısı 💐