Audrey_ yagizsmom Gece uyurken kafasını yükseltin rahat uyusun, neb ile serum fizyolojik ile buhar da verebilirsiniz çok geçmiş olsun biz çok çektik o burun tıkanıklığını
gamzemissss yagizsmom ekstra buhar makinesi kullanın bizim evde nemliydi ama yakınında çalıştordığımızda hırıltıları geçti galiba burun içinide yumuşatıyor
ceylanay Hırıltı var ise zaditen damla çok iyi geliyor tıkanıklık için o dönem ben okyanus suyu sıkıyordum markasını unuttum trendyolda var ben ordan temin etmiştim geçmiş olsun
oylesinebiri__ ceylanay zaditen damla reçeteli ama kafamıza göre çocuğa nasıl verelim birde o alerjik bi damla
ceylanay oylesinebiri__ ben iki aylıktan beri kullaniyorum doktora hırıltısi var dese ilk onu verir zaten kafasına göre kullansın demedim tabiki..sağlık ocakları bile yazıyor sadece tavsiye verdim alerjik olan bebeklere çok iyi geliyor
oylesinebiri__ ceylanay o damla sadece 10 15 gün kullanılıyor yalnız doktorunuz bunu söylememiş devam eden hırıltı varsa detaylı bakılmalı çünkü zaditen uzun süreli kullanımda bağımlılık yapıyor
ceylanay oylesinebiri__ dediğiniz gibi 15 kullanıp kesiyorum söyledi doktor hasta olduğunda ve mevsim geçişlerinde oluyor hırıltı ve geniz akıntısı :) suanlik kullanmiyoruz