1tosbikinannesiyim Kızlar hadi kendimizi eleştirelim en sevmediğin yada ya keşke şu huyum olmasa dediğiniz bir şey var mı ? Ben mesela düşünme huyumu sevmem bir şey yaşayınca onu kafamda uzun süre düşünürüm bunu sevmiyorum atamıyorum geriye hemen gamsız bir insan hiç olamıyorum 😕
3kedili2bebekli 1tosbikinannesiyim çok agresifim çabuk parlarim ve sinirim geçene kadar kime sinirliysem uzak durmalı benden
derinmoms23 1tosbikinannesiyim bir durum(olduğunda(aile kavgaları vs) gitmem gerekirken gidememek içimdeki his hep beni durduruyor aslında öyle yapmamam gerektiğini cesur olmam gerektiğini biliyorum ama iş oraya gelince hep bi durmak zorunda kalıyorum ama neden bilmiyorum hep alttan almak beni yoruyor.
Kitsu Umursamaz biriyim ama bir şeye takarsam sonunu görmeden bırakmıyorum. Bir şeyi elde etmek olur canımı yakan bir insan olur farketmez. Eşim Bir kere av köpeği gibisin kokusunu alman yetiyor demişti bana 😅
nimossh Aşırı sinirli ve inatçı halim, içe dönük oluşum, kendimle alakalı herşeyi ertelemem, mesela kendim için kitap okumak istpyğrm ona zman kalmıyor🤷♀️ önceden böyle değildim 2 çocuk sorumluluğu ve yalnızlık beni epeyce tüketti 😑
Atlasinannesi_ 1tosbikinannesiyim takıntılıyım, bişeyi istersem hemen olsun istiyorum. Sevmiyorum bu huyumu.
kumsalsmommy 1tosbikinannesiyim çok sabırsızım bir de herşeyin en kötüsü gelir aklıma. Keşke biraz rahat olabilsem 💆🏻♀️
Hayallerhayatolsa 1tosbikinannesiyim ben salak gibi herkese güvenme huyunu sevmiyorum herkesi kendim gibi zannediyorum
Pnr22 1tosbikinannesiyim aşşırı aşşırrı takıntılı biriyim aşırı düzen seven biriyim asla bir yerin dağınık simetri bozuk yeri görmeye tahammülüm yok bu yüzden mahvoluyorum
princessmom_ 1tosbikinannesiyim çok fazlasıyla merhametliyim afedersiniz ağzıma sıçıyolar yine akıllanmıyorum bu huyumdan nefret ediyorum🥴
Pamukhanim_ 1tosbikinannesiyim çok duygusalım herşeye ağlayabilirim ve çok kararsızım birşeyi alınca almasaydım şunu mu alsaydım diye çok düşünürüm
buseygz 1tosbikinannesiyim çok takıntılıyım😂 bir işi yapana kadar onu kafamda en ince detayına kadar düşünürüm özellikle geceleri. Biriyle bi konuşma yapacaksam mesela onu kafamda kurarım o kişiyle bin kere konuşurum kafam da birde tez canlıyım istediğim bir iş hemen olsun isterim