Merhabalar sütüm kesilme derecesinde çok az geliyor sağıyorum ağzına veriyorum ama doymuyor mamaya başladım haftaya 6 aylık olucak denediğim mamalar Sma comfort çok karın ağrısı yaptı başta anlamadım ne güzel kaka yapıyor diye sonra fark ettim çocuğu kıvrandırıyor optiprosuna geçtim ama kızım tadını hiç sevmedi şuan bitirmeye çalışıyorum karın ağrısı falan kalmadı ama sevmiyor belli daha sonra babygoat denedim keçi sütlü bayıldı ona ama sindirmedi bence çok kusturdu bugün Hipp organik aldım düz olanını combotic olanını değil ama bi bilgisi olan var mı bu mama nasıl denemek için küçüğünü aldım daha önce Hipp combotic denemiştim sevmişti ama fiyatı uçmuş diye düz organik olanını aldım bu mama sizce nasıldır kullanan var mı herkeste combotic görüyorum ama düz organik olanını kullanan görmedim içerik olarak smadan düşük gibi gördüm değerleri çok üzgünüm anne sütü alırken ne kusma ne karın ağrısı çok rahattı çocuk beni aydınlatırsanız çok sevinirim bu mama konusunda ne yapsam olmuyor (sütümü arttırmak için uğraşıyorum ama şuanlık mama için öneriye ihitiyacım var )